Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Correctie lidgegevens | sv Slikkerveer
Let op: Alle geplande trainingen gaan gewoon door. Een eerder bericht in diverse groepsapps betreft een misverstand.

Correctie lidgegevens

Met ingang van dit seizoen zijn we overgegaan naar een nieuw geïntegreerd ledensysteem. Dit systeem gebruiken wij binnen de vereniging voor doeleinden als contributie, afstemming met de KNVB en meldingen over activiteiten.

Vaker zorgen foutieve of gedateerde telefoonnummers en e-mailadressen ervoor dat wij leden niet kunnen bereiken. Om het systeem te updaten verzoeken wij jullie telefoonnummers en e-mailadres te sturen naar admin@svslikkerveer.nl. Dit kan ook door het invullen van onderstaand formulier.