Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Aanmeldformulier voor ALV van 16 juli 2020 | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Aanmeldformulier voor ALV van 16 juli 2020

In verband met het corona virus kon de geplande Algemene Ledenvergadering van 29 mei jl. geen doorgang vinden.

Inmiddels zijn maatregelen aan het versoepelen en hopen we toch nog deze zomer een Algemene Ledenvergadering te houden. Onder voorbehoud van de versoepeling van de maatregelen van de regering is deze nu gepland op donderdag 16 juli om 19.30 uur. Een maatregel met betrekking tot fysieke bijeenkomsten is dat bekend moet zijn wie hierbij aanwezig zal zijn en uiteraard geldt de 1,5 meter onderlinge afstand eveneens.

U komt toch ook? Meld u alvast aan via het inschrijfformulier:

Geef eventuele opmerkingen alvast weer