Op vrijdag 3 september 2021 werd bij voetbalvereniging SV Slikkerveer een start gemaakt van het nieuwe seizoen voor alle jeugd en senioren spelers met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Er werd eerst gevoetbald tegen het eerste elftal, waarbij met maar liefst 10-5 werd gewonnen. Hoogtepunt van de startavond was het in het zonnetje zetten van trainer Aad Snijders en coördinator Mirjam Visser. Beiden waren er al bij vanaf het startmoment op 31 augustus 2011, toen de aparte kleedkamers werden opgeleverd en de eerste ASS-spelers deze in gebruik namen. Namens de KNVB werden zijn door Gerard van der Meijden voorzien van hele mooie woorden en ontvingen een bijzondere zilveren KNVB-speld met lijst voor hun inzet voor het voetbal en de vereniging SV Slikkerveer.
,,Het is een plezier om vanavond hierbij aanwezig te zijn bij de start van het nieuwe seizoen’’, haalde Van der Meijden nog maar eens aan in zijn toespraak, waarin gedetailleerd werd ingegaan op de verdiensten van beide vrijwilligers.
Trainer Aad Snijders was compleet verrast: ,,Dat dit zo wordt gewaardeerd, dat doet me echt wat. Ik ben nu 10 jaar trainer, maar het verveeld nooit. Ik hoop dat we nog heel lang met elkaar door kunnen gaan.’’
,,Het is toch geweldig om dit met zijn allen te kunnen doen. Het plezier dat de kinderen hebben, maakt iedereen blij. Bij de begeleiding van de jongste ASS-groep hebben we dit seizoen een extra trainer en keeperstrainster erbij, maar met name bij het seniorenteam zijn zeker nog wel een paar extra spelers tot maximaal 30 jaar welkom en ook daar zoeken we nog een extra trainer erbij’’, licht Mirjam Visser toe. Meer informatie of aanmelden kan via Mirjam Visser, bereikbaar via ass@svslikkerveer.nl.