Op vrijdagavond 3 november 2023 stellen we de kantine van Slikkerveer open voor de tiende editie van de Voetbal Koppel Quiz. In een avondvullend programma zullen we uw brein testen op verschillende vlakken van onze mooie voetbalsport.

Naast een onvergetelijke gezellige avond speelt u natuurlijk ook mee om mooie prijzen te winnen, waaronder de titel ‘Beste Slikkerveerkoppel’. Daar kunt u een heel jaar mee pronken bij elke voetbal discussie die u heeft in de kantine of op een verjaardag.

De quizvragen zullen bestaan uit uiteenlopende onderwerpen zoals, de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, buitenlandse competities, de Paniniplaatjes uit vervlogen tijden en natuurlijk de jaarlijkse vraag over legende **********.

Aanmelden gaat via quiz@svslikkerveer.nl of via René Visser, Marc van den Herik, Mike van der Stel en Ronald Capelle. Er is plek voor bijna 50 duo’s. Vergeet naast de uw eigen naam en van uw teamgenoot, niet het teamnaam te vermelden. Deelname is € 15,- per koppel, die in de kantine voorafgaand aan de quiz contant betaald zal moeten worden, dat is incl. 2 consumpties. De aanvang van de voetbalquiz is 19.30 uur en de kantine opent om 19.00 uur.