Voor ieder (jeugd-)lid, begeleider en ouder is het van belang te weten hoe zaken bij sv Slikkerveer zijn geregeld en welk gedrag van hem/haar wordt verwacht. De trainers en leiders maken met het elftal aan het begin van het seizoen daarover afspraken.
Gedurende het seizoen controleren zij samen met u de naleving hiervan. Hiernaast zijn er algemene omgangsregels die bij de vereniging gelden om het één en ander in goede banen te leiden. Zonder vaste afspraken en regels ontstaat immers snel een rommelige situatie die voor spelers, leiders en trainers en ouders nadelig werkt.

Onduidelijkheden voor u of uw kind kunnen worden opgelost door het vragen van informatie. Deze informatie kunt u verkrijgen bij trainers, leiders of (jeugd)bestuursleden. Zij zullen graag bereid zijn om toelichting te geven. Indien u zich met uw vragen niet tot de juiste personen wendt of uw vragen niet stelt, kunnen deze ook niet beantwoord worden. Deze verantwoordelijkheid ligt daarom bij uzelf. Voor nieuws, (leden)informatie en mededelingen over de vereniging, kunt u terecht op www.svslikkerveer.nl

Open hier het volledige Normen en waardenbeleid

This is a custom heading element.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fout: Contact formulier niet gevonden.