Bij SV Slikkerveer wordt komende zaterdag 18 juni het jaarlijkse 7 tegen 7 toernooi gehouden voor senioren. Door corona heeft het toernooi tot twee keer toe geen doorgang kunnen vinden. Maar nu is het eindelijk weer zover. Een ouderwets toernooi met een hoop gezelligheid. Wie heeft dat nou niet gemist de afgelopen twee jaar?

Tussen 10.00 en 17.00 uur gaan 16 seniorenteams op Het Reijerpark de strijd aan om de felbegeerde eerste plek tijdens de 16de editie van dit toernooi, waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan. Er zijn diverse voetbalclubs uit deze regio vertegenwoordigd. Zo spelen er teams van Slikkerveer mee, maar daarnaast zijn er ook teams van RVVH, Rijsoord, ASWH, VVGZ, Groote Lindt en IFC. De overige deelnemende teams zijn onder andere Spirit, SDV, LMO, Capelle en Olivio. De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur plaatsvinden.

Een toernooi kan niet gehouden worden zonder sponsoren. Naast onze hoofdsponsor Blouw Afbouw uit Ridderkerk zijn de volgende bedrijven medeverantwoordelijk voor het realiseren van dit toernooi: Frankie Reclame, Blokpoel Maatwerk, Maxlink, Sponline, Ivo v.d. Sluis Wanden & Plafonds,
Eurokor Barging BV, Slikkerveer Vastgoed en Verbaas & ZN. Dakbedekkingen.

Schroom dus niet om het Sportpark Reijerpark te bezoeken voor een gezellige voetbaldag, zoals voetbal hoort te zijn. Het toernooi is ook te volgen via www.tournify.nl/live/blouwafbouwtoernooi2022.

Voorlopig programmaboekje: Blouw Afbouw programmaboekje 2022