"Zaken doen met vrienden tijdens het voetballen! Wat wil je nog meer?"

SV Slikkerveer Business

Slikkerveer is de grootste teamsportvereniging in Ridderkerk die bijna duizend leden met elkaar verbindt. Wij spelen in de volle breedte een toonaangevende rol in de KNVB afdeling West II. De vereniging heeft een belangrijke plaats binnen de gemeente Ridderkerk en omstreken. Ook voor het zakelijk netwerk – dat uit meer dan 120 bedrijven bestaat – leidt de vereniging tot versterkende impulsen op commercieel en vriendschappelijk gebied.

Neem contact op

Waarom is Slikkerveer bijzonder?

We zijn een familievereniging waar hechte vriendschappen en zakelijke successen hand in hand gaan. De perfecte mix tussen plezier en prestaties. Op en buiten het veld.

Onze waarden

Naast de grote maatschappelijke betrokkenheid van SV Slikkerveer hechten wij als vereniging veel waarde aan de persoonlijke en sportieve ontwikkeling van spelers, trainers en vrijwilligers. SV Slikkerveer staat voor plezier, ontwikkeling en samen.

Sponsor- en partnerschap mogelijkheden

Sponsoring moet een win-winsituatie zijn, waarbij zowel jij als Slikkerveer het maximale resultaat uit de samenwerking halen. Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden of heb je als (toekomstig) sponsor andere creatieve ideeën? Neem gerust eens contact op met ons bestuurslid Commerciële Zaken. Je bent van harte welkom op ons sportpark!

Neem contact op

De vrienden van Slikkerveer

Stap in het krachtige netwerk van De Vrienden van Slikkerveer, sinds 1999 het kloppend zakelijk hart van de vereniging! Onze businessclub telt 50 actieve leden uit zeer diverse branches.

Sponsoring en partnerschap

De kansen voor reclame van jouw bedrijf zijn eindeloos: langs het veld, op het veld en online. Graag maken we kennis voor een win-winsamenwerking op maat.

Bedrijfsevenementen en verhuur

Slikkerveer wordt door vriend en vijand geroemd om haar prachtige accomodatie en gezellige sfeer. Het bruisende Sportpark Reijerpark leent zich voor talloze sporttoernooien en evenementen, zoals (kunst)gras-, indoor- en beachsporten. Slikkerveer beschikt over een grote en gezellige kantine die af te huren is voor feesten, recepties en partijen. Ook de in 2021 vernieuwde sportsbar en het buitenterras zijn zeer geschikt voor allerlei evenementen. Ons team gaat graag in gesprek over de mogelijkheden!

Neem contact op

Toernooien en wedstrijden

Slikkerveer heeft jarenlange ervaring in het organiseren en hosten van bedrijfstoernooien. Wij zijn onder meer op en top gastheer van het jaarlijkse NK Pathé voetbaltoernooi met 400 gasten!

Sportsbar, kantine en buitenterras

Onze sportsbar, kantine en terras zijn iedere maand wel een gezellige locatie voor verjaardagen, bedrijfsevenementen en jubilea tot wel 200 gasten. Onze gastvrije mensen hebben ervaring in het ontzorgen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoofdsponsor

Subsponsors

ONZE PARTNERS