Update 8 november 2023
De avond dat Cor Slikkerveer verliet, is er één die we nooit zullen vergeten. Indrukwekkend waren de grote aantallen Slikkerveerders die afscheid namen van onze ‘oude brombeer’. Even indrukwekkend was ook de saamhorigheid die er heerste, het feit dat Cor vol respect en kameraadschap naar binnen werd gedragen door vrijwilligers van de vereniging en de inzet van vrijwilligers die alles goed voorbereid hadden. Het bestuur wil dan ook juist deze mensen hartelijk danken voor hun inzet en het eerbetoon aan Cor.


2 november 2023
Op donderdag 2 november 2023 bereikt ons het zeer verdrietige nieuws dat onze terreinchef Cor van Dam vanmorgen om 10.10 uur op 70-jarige leeftijd is overleden.

Wij wensen de familie van Cor heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Als gevolg van het overlijden van Cor gaan vanavond de trainingen voor de jeugdafdeling in ieder geval niet door. Ook de Voetbal Koppel Quiz van vrijdag 3 november 2023 is afgelast. Een nieuwe datum hiervoor volgt op later moment. Dinsdag 7 november zijn er ook geen trainingen. Op deze avond is er de mogelijkheid om afscheid te nemen van Cor en de familie te condoleren in het clubhuis vanaf 20.00 tot 21.00 uur. De uitvaart zelf zal in besloten kring plaatsvinden

Bestuur