Dit najaar heeft voetbalvereniging een Obligatiefonds gestart om de nieuwbouw te kunnen bekostigen van 6 nieuwe kleedkamers. Deze zijn hard nodig om ervoor te kunnen zorgen dat alle spelers en speelsters op de zaterdag allemaal kunnen omkleden. Dit seizoen maakte het eerste elftal de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal en ook het tweede team verhuisde van speeldag om de aansluiting richting de selectie te kunnen behouden.

Voorzitter Rinus Hitzert
,,Dat de vereniging op het Reijerpark blijft groeien is dan ook duidelijk zichtbaar. Daar zijn we trots op en juist doordat de vereniging blijft groeien zijn we druk bezig met de realisatie van de uitbreiding met zes nieuwe kleedkamers. Dat gaat niet vanzelf, daar hebben we iedereen bij nodig en vragen we iedereen om ook zijn of haar steentje in bij te dragen door een obligatie van Slikkerveer aan te schaffen voor € 50,-. Hiermee leen je de vereniging geld om de aanbouw te realiseren, dit bedrag ontvang je binnen 10 jaar weer terug, maar je helpt daar onze vereniging hartstikke veel mee’’, vertelt voorzitter Rinus Hitzert.

,,Ik hoop dat niet alleen de leden dit steunen, maar ook familieleden van onze leden en supporters van onze club, want daarmee help je de club en alle leden, van jong tot oud, die nu en in de toekomst met plezier bij onze vereniging voetballen’’, gaat Rinus Hitzert verder.

Hoe?
Voor aankoop of verdere informatie kan gebruik gemaakt worden van het bestelformulier op de website of kan gemaild worden naar: obligatie@svslikkerveer.nl of telefonisch via voorzitter Rinus Hitzert 06 – 53526893, penningmeester Martijn Verbaas 06 – 13879412 en secretaris Jacqueline Baard 06 – 36129305.