De Grote Club Actie is weer begonnen!

Ook dit jaar doet sv Slikkerveer weer mee met de Grote Club Actie. De loterij waarvan 80% van de opbrengst naar de vereniging gaat. Dat betekent dat sv Slikkerveer voor ieder verkocht lot €2,40 (!!) ontvangt van de organisatie. Het is dus van groot belang dat we met elkaar veel loten kopen en verkopen.

Het kopen van loten kan via één van onze jeugdleden, die allemaal een verkoopboekje met QR code hebben gehad. Ook kan via volgende link rechtstreeks gezocht worden naar onze vereniging en dan één van de jeugdleden. Niet twijfelen, direct doen! 😉 https://lot.clubactie.nl/lot

Voor de kids en hun ouders!

Ga met je boekje langs bij familie, vrienden en buren en vraag of ze ook jouw vereniging willen steunen. Ze kunnen met pen een lot invullen, maar nóg handiger is om de QR code te scannen aan de voorkant van je boekje. Ze kunnen dan direct online één of meerdere loten kopen.

Of verkoop loten lekker warm vanaf de bank: want met je eigen verkooplink kun je iedereen via mail, whatsapp of social media uitnodigen om loten van je te kopen. Hoe werkt dit?

Scan de QR code dan opent zich een verkooplink. Hier kun je op het gewenste icoontje klikken (zoals van Whatsapp) om je verkooplink te delen. En dan sturen maar 🙂

Succes allemaal!!