De Voetbalschool van SV Slikkerveer is inmiddels al weer aanbeland aan de derde reeks trainingen. De trainingen, die onder leiding staan van trainer Robin Westerman richt zich op de ontwikkeling van de individuele techniek bij spelers/speelsters in de leeftijdscategorie van 6 tot 15 jaar. De Voetbalschool staat open voor alle jeugd uit Ridderkerk en omgeving.

,,Iedere training is er een algemene trainingsdoelstelling zoals bijvoorbeeld; het verbeteren van de aanname, het (beter) uitvoeren van passeerbewegingen, schieten, verdedigen in 1v1 situaties, enz… Bij onze voetbalschool staat de ontwikkeling van het individu echt voorop. Dit is voor iedere speler van belang om te kijken waar de verbeterpunten liggen om zo iedereen op zijn of haar eigen niveau en tempo verder te helpen in de ontwikkeling. Facetten waardoor de trainingen vooral worden gekenmerkt zijn; het in detail verbeteren van de techniek in verschillende wedstrijdsituaties, het zelf nadenken en tot oplossingen komen, het aanmeten van een pro-actieve houding en initiatief tonen met en zonder bal, verbeteren van de creativiteit aan de bal, het doelgericht leren voetballen en voetballen om te scoren. Maar naast het verbeteren van de voetbaltechnische handelingen zal er ook voldoende aandacht zijn voor het verbeteren van het mentale, sociale en fysieke aspect van het voetbal. Motivatie, persoonlijkheid en het ontwikkelen van de fysieke eigenschappen, zijn daarbij van belang’’, vertelt trainer Robin Westerman, die al werkte in Australië, China en Zuid-Korea en twee weken geleden zijn UEFA A trainerscursus in Ierland heeft afgerond.

De Voetbalschool werkt met cycli van 10+1 weken. De kosten voor één cyclus van 11 trainingen bedraagt € 125,- en een training set voor € 65,-. De kinderen kunnen zich vóór het begin van een cyclus inschrijven voor 10+1 trainingen, maar ook is het mogelijk om halverwege een cyclus in te stromen. Er is dus altijd plek bij de trainingen, die worden gehouden op de zondagmorgen om 09.00 uur en 10.30 uur bij SV Slikkerveer. Nieuwe kinderen hebben ook altijd de mogelijkheid om 1x gratis proef te trainen.

Op de website van SV Slikkerveer staat alle informatie over de Voetbalschool, waaronder ook het Inschrijfformulier. Voor eventuele vragen kunt u mailen naar voetbalschool@svslikkerveer.nl.

Achtergrondinformatie:
Informatiefolder: Informatiefolder
Algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden Voetbalschool SV Slikkerveer