Op zaterdag 2 september is ook de jeugd weer van start gegaan voor een seizoen vol plezier, ontwikkeling, mooie herinneringen en hopelijk veel doelpunten, zuivere tackles, winstpartijen en blije koppies.

Een vol programma stond paraat wat met wisselend succes werd afgewerkt. Uitschieters waren er bij de JO8-1 die meer dan 20 doelpunten maakten tegen hun onfortuinlijke tegenstander. Ook de JO13-3 en JO13-1 wonnen ruim, maar daar stonden nederlagen tegenover van de JO13-4, JO11-5 en de JO13-5 die hun hoge klasse-indeling moesten bekopen en alle drie ruim verloren van IJVV de Zwervers. Niet leuk, hopelijk wel leerzaam!

De boys van de O23, die seizoen nieuw binnen de vereniging, gingen met de Feyenoord spelersbus naar hun eerste officiële wedstrijd maar kon de punten helaas niet mee terug nemen naar het Sliknest. Zij verloren 6-2 bij Kloetinge.

Meest vermakelijke wedstrijd was van JO8-2, die uiteindelijk met 6-6 gelijk speelden tegen SHO met het publiek (oh cliché) als de grote winnaar! Man of the match en daarmee ook man of the weekend was Vais Pieters die met hard werken en 3 goals zijn team terug bracht van 0-3 tot 3-3 en hiermee ook weer terug in de wedstrijd. Met zijn teamgenoten maakte hij het duel vervolgens tot een heerlijke pot met in totaal 12 doelpunten, eerlijk verdeeld over beide teams. Congratz JO8-2, met de wedstrijd van de week.

Tot volgende week voor een nieuw verslag van de wedstrijd van de week!