Waar SV Slikkerveer het oorspronkelijke eeuwfeest vorig jaar al moest afzeggen vanwege corona, daar moet het dit jaar ook een groot deel van de geplande feestelijkheden wederom doorschuiven naar het einde van het seizoen. De nieuwe corona-maatregelen houden onder andere in, dat er maar maximaal zo’n 50 bezoekers welkom zouden zijn tijdens de reünie-avond, die ook nog eens voor twaalf uur afgesloten diende te zijn. Er waren inmiddels al over de 100 aanmeldingen ontvangen, waardoor velen teleurgesteld zouden moeten worden en dat wilde de Jubileumcommissie ook niet. Ook de groots opgezette Feestavond kan om deze reden niet doorgaan.

,, Nu voelt het uitstel nog even als een verdrietig moment, maar hierdoor hebben we weer langer de tijd om de zaken voor te bereiden, zodat we ons jubileum uiteindelijk toch weer mooier en uitgebreider kunnen maken, daar ben ik van overtuigd’’, begint William Rijsdijk, voorzitter van de Jubileumcommissie, die belegd is met de organisatie van alle activiteiten rondom het 100-jarig bestaan van SV Slikkerveer.
In het weekend van 9 en 10 oktober 2021 worden de voetbalactiviteiten wel groots aangepakt.

,,Het gaat een compleet voetbalweekend worden. Op zaterdag 9 oktober hebben we overdag een Jeugddag, waarbij in de ochtend allerlei voetbal gerelateerde spelletjes worden gedaan op het hoofdveld voor de pupillen en in de middag de junioren. Het zal vol komen te staan met allerlei attributen, zoals je onder andere met Wipe Out ziet. Er is ook een grote pop met een stropdas, waarop – met een voetbal – geschoten moet worden. In de middag zijn de voetbalspelletjes wat aangepast op de leeftijd. Op zondag 10 oktober wordt het Jubileumweekend afgesloten met een Seniorendag, die begint met een gezamenlijk ontbijt en daarna een stevig parcours’’, besluit William Rijsdijk verder.