Ben jij gepassioneerd over het trainen van keepers, vind je het leuk om met kinderen om te gaan en wil je een verschil maken bij SV Slikkerveer? Wij zijn op zoek naar één of twee keeperstrainers die ons team willen versterken en te helpen bij het trainen van onze jeugdkeepers.

Op dit moment hebben we een team van drie trainers, maar onregelmatige werktijden maken het soms lastig om voldoende trainers voor de groepen beschikbaar te hebben waardoor trainingen afgelast moeten worden.

Als keeperstrainer bij SV Slikkerveer krijg je de kans om je kennis te delen, de vaardigheden van onze jeugdkeepers te verbeteren en een positieve impact te hebben op hun ontwikkeling in een gezellige groep trainers.

We hebben drie groepen jeugdkeepers waarvoor we de trainingen verzorgen. De trainingen vinden plaats op woensdagavond van 18:30 tot 21:00 uur. Hoe meer trainers we hebben, hoe flexibeler we de groepen kunnen verdelen en de trainingen kunnen organiseren.

Heb jij ervaring als keeper of als keeperstrainer? Wil je deel uitmaken van een enthousiast team en bijdragen aan de groei van onze jeugdkeepers? Neem dan nu contact met ons op en word een waardevol vrijwilliger van SV Slikkerveer!

Neem voor meer informatie contact op met Rick Schouten, hoofd keepersopleiding (06- 55765274) of kom langs op woensdagavond op veld 2. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!