SV Slikkerveer hoopt na de eerste week van oktober het Jubileum eeuwfeest een jaar na dato alsnog groots te vieren. In de week rondom 7 oktober 2021 wordt, als de maatregelen rondom het corona het toelaten, het 100-jarig bestaan van de voetbalclub gevierd met verschillende activiteiten.

Op donderdag 7 oktober wordt er een Reünie-avond gehouden voor leden die 25 jaar lid zijn of langer en oud leden. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden via reunieavond@svslikkerveer.nl, zodat bekend is hoeveel mensen er verwacht kunnen worden.

De dag daarna, vrijdag 8 oktober, wordt er een Ladies Night gehouden in de kantine en op zaterdag 9 oktober is er overdag een Jeugddag, waarbij allerlei spelletjes worden gedaan op de velden. Het zal vol komen te staan met allerlei attributen, zoals je onder andere met Wipe Out ziet. ’s Avonds is de grote feestavond gepland in een tent, die op veld 3 komt te staan en waar live muziek zal zijn. Op zondag 10 oktober wordt de Jubileumweek afgesloten met een Seniorendag, die begint met een gezamenlijk ontbijt en er daarna een stevig parcours gevolgd gaan worden voor de senioren.