Op zaterdag 9 juli 2022 werd op het terrein van SV Slikkerveer het jaarlijkse Six to Six Aad van Buren Business Toernooi gehouden. Met maar liefst 18 ploegen werd het het grootste toernooi in de geschiedenis. Dankzij het heerlijke weer en een goede sportieve sfeer werd het een zeer geslaagde editie. Er werd gespeeld in drie poules, waarbij de prestatieve poule een finale opleverde tussen de teams van Frenoflex en Resoort Reclame. Frenoflex kwam zelfs eerst nog met 2-0 voor te staan, maar de titelverdediger zette daarna een tandje bij. Het werd 2-2 en in de slotfase zelfs nog een 2-4 overwinning voor Resoort Reclame, de titelverdediger.

In de recreatieve poules zorgde de poulewinst voor Kachel BV en Quooker Roffa ervoor dat zij in de finale tegenover elkaar stonden. Ook hier was het spannend, maar won Kachel BV slim genoeg met 4-2. De volledige uitslag van de poules zien er als volgt uit:

Prestatieve poule:
1. Resoort Reclame,
2. Frenoflex Kunststofvloeren BV,
3. Qualitas,
4. Autobedrijf Malipaard,
5. Frankie Reklame en
6. Palletbedrijf Lans.

Recreatieve poule A:
1. Quooker Roffa,
2. Hassink BV,
3. Elbe Rijn Lloyd,
4. Taveerne Den Dill,
5. FinAmi en
6. The Oldtimers.

Recreatieve poule B:
1. Kachel B.V.,
2. Steen Selectie,
3. ZBN Zonwering,
4. Fysio Paraplus,
5. SPR en
6. Quooker Riddie.

,,We kunnen echt weer terugkijken op een hele geslaagde editie. Het was prachtig weer, er was leuk voetbal en met de inzet van heel veel vrijwilligers konden we dit weer organiseren’’, kijkt Fred Vlasblom, voorzitter van de Vrienden van Slikkerveer terug op het toernooi.

Meer foto’s: Klik hier.