Aan het einde van dit jaar 2023 legt Rinus Hitzert zijn voorzitterschap neer bij SV Slikkerveer.

,,Ik ben een paar jaar geleden gevraagd, door het stoppen van mijn zeer gewaarde voorganger en vriend Joop van Ettinger, en daardoor wat onverwachts voorzitter geworden. Ik was toen secretaris binnen het bestuur en ik vond het een uitdaging om deze functie voor de vereniging, welke me na aan het hart ligt, in te gaan vullen. Ik heb me daar in de afgelopen jaren hard voor ingezet, soms zelfs met onenigheid, maar over het algemeen met een positief resultaat.

Samen met mijn medebestuursleden is er heel veel gerealiseerd en zijn we druk bezig om voor de club nog veel meer gerealiseerd te krijgen. Onze vereniging blijft zich ontwikkelen, zo hopen we dit jaar de extra kleedkamers te kunnen gaan realiseren, willen we voetbal aanbieden voor mini’s vanaf 3 jaar en blijven we de jeugdopleiding verbeteren. Ook zijn we met het bestuur volop bezig om de structuur binnen de vereniging te verbeteren en meer vrijwilligers aan onze mooie vereniging te binden dmv een ontwikkeld vrijwilligersbeleid. Dit alles met als doel lachende gezichten en plezier op het voetbalveld’’, vertelt Rinus.

,,Inmiddels ben ik een paar jaar verder en kom ik ook op een punt dat mijn gezondheid aangeeft dat het tijd wordt om het wat rustiger aan te gaan doen. Op dit moment doe ik mijn functie als voorzitter met heel veel plezier, maar helaas gaan ook voor mij de jaren tellen, de functie vergt namelijk behoorlijk wat inzet. Daarom wil ik nu tijdig aangeven, dat ik aan het einde van dit jaar (2023) zal stoppen als voorzitter van SV Slikkerveer.’’

,,Het bestuur gaat de opvolging in gang zetten. Mochten er leden zijn die goede suggesties hebben, dan kan ik als advies meegeven reik ze aan bij onze secretaris Jacqueline. (Secretaris@svslikkerveer.nl) Uiteraard is dit voor nu nog geen afscheid, want er is nog veel werk te verrichten in 2023 samen met het bestuur en u bij onze mooie vereniging SV Slikkerveer.’’