Vanaf 13 september t/m 28 oktober is er een nieuwe expositie over “Slikkerveer, vroeger en nu” in Museum Ridderkerk. Er zullen veel belangwekkende zaken uit Slikkerveer over vroeger, maar ook over het heden de revue passeren.

“Herinnert u zich deze nog?” Dansschool Jaap van der Graaf, het Groene Kruis gebouw, de Pleinen Margriet en Dillenburg, de Electrozaal, Smit Slikkerveer, Klavarscribo, voetbalvereniging SV Slikkerveer en ga maar door. In samenwerking met RTV-Ridderkerk wordt ook gewerkt aan een podcast, waarin een aantal Slikkerveerders een reis door de tijd zullen maken.

Voetbalvereniging SV Slikkerveer heeft 2 vitrinekasten gevuld met voorwerpen uit de ruim 100-jarige geschiedenis van onze club.

Tevens is er van Wim van Putten een fraai boek over Slikkerveer verschenen, wat te koop zal zijn. Een tentoonstelling die dan ook bij velen herinneringen zal gaan oproepen.

Bezoekers kunnen vanaf aanstaande woensdagmiddag terecht in het Museum Ridderkerk aan de Kerksingel 26. De openingstijden zijn de komende weken van woensdag t/m zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. Entree is gratis.

Afgelopen maandag 11 september werd de tentoonstelling ingericht door Gerard Hagendijk, Bert Heeselaars en Gilles Brandt.