Vrijwilligers, de anonieme helden die hun tijd geven voor onze mooie voetbalclub.

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. De dag waarop het bedanken van vrijwilligers centraal staat. Niet omdat zij dat willen, maar omdat wij dat belangrijk vinden! Want zonder vrijwilligers geen Slikkerveer. En wat is nu de beste manier voor jullie om al die kanjers te bedanken? Biedt ook je hulp aan!

Word jij de volgende clubheld?

Hoewel velen inzien dat een vereniging niet kan bestaan zonder vrijwilligers, blijft helaas het aantal vrijwilligers binnen onze vereniging achter. Uurtje per week over? Wil je bijdragen aan het spelplezier en de ontwikkeling van honderden kinderen of juist een rol spelen voor onze volwassen leden? Er is genoeg te doen! Vraag naar de mogelijkheden en ontdek hoe jij kunt helpen! Want voor iedereen is er eigenlijk wel iets te doen binnen de vereniging. Of het nou gaat om het fluiten van een wedstrijd, het beheren van de kantine, het coachen van een team, terreinbeheer doordeweeks of het bemannen van het wedstrijdsecretariaat op zaterdag of zondag.

Interesse: zoek nu contact via WhatsApp (06-19784634) of spreek iemand aan in de kantine, op het veld of het secretariaat en vraag naar Leon of Remko.