Vrijwilligers, de anonieme helden die al hun tijd geven voor onze mooie voetbalclub.

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag. De dag waarop het bedanken van vrijwilligers centraal staat. Niet omdat zij dat willen, maar omdat wij dat belangrijk vinden! Want zonder vrijwilligers geen Slikkerveer. En wat is nu de beste manier voor jullie om al die kanjers te bedanken? Biedt ook je hulp aan!

Word jij de volgende clubheld?

Hoewel velen inzien dat een vereniging niet kan bestaan zonder vrijwilligers, blijft helaas het aantal vrijwilligers binnen onze vereniging achter. Zin om te achterhalen welk soort vrijwilliger jij bent? Maak de quiz (link) en zie welke rol bij jou past! Ben je misschien ‘het gezelligheidsdier’, ‘de enthousiasteling’, ‘de plichtsgetrouwe’ of ‘de sportieve leider’? Kom erachter of vraag naar de mogelijkheden. Want voor iedereen is er eigenlijk wel iets te doen binnen de club. Of het nou gaat om het fluiten van een wedstrijd, het beheren van de kantine of het bemannen van het wedstrijdsecretariaat.

Interesse: zoek nu contact via WhatsApp (06-19784634) of spreek iemand aan in de kantine, op het veld of het secretariaat en vraag naar Leon of Frida.