Voetbal heeft een grote  maatschappelijke functie. In een tijd waarbij normen en waarden vervagen vervult voetbal, als meest beoefende sport van Nederland, een prominente rol. Samen leren winnen en verliezen, je houden aan vooraf gestelde regels en samen opereren in teamverband zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Bij sv Slikkerveer staan maatschappelijke betrokkenheid, normen en waarden en sportief gedrag centraal.

sv Slikkerveer is een toonaangevende vereniging in Ridderkerk die honderden leden met elkaar verbind. Bij thuiswedstrijden van ons eerste elftal komen er vele toeschouwers kijken naar de verrichten van het vlaggenschip van sv Slikkerveer, terwijl ook de wedstrijden van onze vele jeugdteams goed worden bezocht.   In de sportwereld in het algemeen, en bij sv Slikkerveer in het bijzonder, is sponsoring door het bedrijfsleven van evident belang. Mede doordat de overheid zich steeds meer terugtrekt uit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid in de vorm van subsidie, is sponsoring onmisbaar geworden. sv Slikkerveer heeft diverse vormen van sponsoring die op onze website worden uiteengezet. Het sponsorbeleid beoogt een samenwerking waarbij zowel de sponsor als sv Slikkerveer voordelen behalen. Op welke manier zal op deze pagina’s duidelijk worden. Mocht u geïnteresseerd zijn in sponsoring van sv Slikkerveer, dan maken wij graag een afspraak om alle mogelijkheden te besproken om zo het maximale rendement uit uw sponsorgeld te halen.

Namens de Sponsorcommissie sv Slikkerveer,
Pim Bakker

Informatie sponsorcommissie

De sponsorcommissie van sv Slikkerveer behartigt de algemene sponsorbelangen voor de vereniging en is het aanspreekpunt voor alle sponsoractiviteiten betreffende sponsoren, leden en andere commissies.
De doelstelling van de sponsorcommissie van sv Slikkerveer is het zo optimaal mogelijk onderhouden van het contact met huidige sponsoren, alsmede het werven van nieuwe sponsoren om zo de sv Slikkerveer meer financiële draagkracht te geven welke louter ten gunste komen van alle leden binnen de voetbalvereniging. Sponsoring is een marketinginstrument dat gebruikt kan worden voor:
• Het creëren en/of vergroten van de naamsbekendheid
• Het creëren en/of versterken van het imago
• Het tonen van maatschappelijke betrokkenheid
• Het bereiken van een specifieke doelgroep
• Het versterken en/of vergroten van het netwerk

Sponsoring is één van de belangrijkste inkomstenbronnen voor de sv Slikkerveer. Aan de andere kant heeft u met sponsoring een instrument in handen waarmee u uw communicatiestrategie kunt ondersteunen. In het volgende hoofdstuk willen wij u graag kennis laten maken met de vele vormen van sponsoring binnen de vereniging. sv Slikkerveer kent een grote diversiteit in soorten van sponsoring. Hieronder vind u de verschillende mogelijkheden :

Daarnaast hebben we de mogelijkheid tot materiaalsponsoring, zoals tenues, tassen en/of ballen. Voor informatie vragen wij u contact op te nemen met Remco Romijn, via 06 51337479.
Tot slot heeft sv Slikkerveer een aantal “supportersverenigingen” waar u lid van kunt worden. We stellen deze graag aan u voor op de volgende pagina’s.