teun de jeugd, word jeugdvriend

Na ruim 10 jaar is deze zomer een einde gekomen aan de Stichting Jeugdsponsor sv Slikkerveer. Dat betekent niet dat daarmee een belangrijk sponsornetwerk voor de jeugd verloren gaat.
De Stichting Vrienden van Slikkerveer vindt het belangrijk om de geest van de Stichting Jeugdsponsor sv Slikkerveer voort te laten leven. Daarom heeft de Stichting Vrienden van Slikkerveer een nieuw netwerk opgericht onder de naam ‘Jeugdvrienden’. De Jeugdvrienden staat onder leiding van Rinus Hitzert, Ronald Capelle en Ron Noorlander.
Ron Noorlander is al bestuurslid van de Stichting Vrienden van Slikkerveer: “Wij gaan ons extra inzetten om ook de jeugdafdeling van de vereniging te ondersteunen. Natuurlijk omdat wij onze prachtige jeugdafdeling een warm hart toedragen. Maar ook omdat de bijdragen van de donateurs onmisbaar zijn voor een structureel gezond en goed jeugdbeleid.”
“Het is belangrijk dat we blijven investeren in de jeugd”, vult Ronald Capelle aan. “De doorstroming vanuit de junioren valt al een aantal seizoenen tegen. We moeten deze trend doorbreken door de jeugd meer aandacht te geven, de binding met de club te vergroten en voor een soepele overgang van junioren naar senioren te zorgen.”

Pannaveldje.
Rinus Hitzert roept daarom sponsors op om de jeugd te steunen. “Wij kunnen dit niet alleen. Daarom vragen wij u om die honderden voetballertjes en tientallen trainers te blijven ondersteunen met een jaarlijkse donatie van € 275. In ruil daarvoor krijgt u een reclamesticker op het pannaveldje. Dat is bij uitstek een plek waar wij onze jeugdvrienden in het zonnetje kunnen zetten.”
Voorzitter Joop van Ettinger is zeer verheugd met de doorstart. “Frank Kieboom, Rob Bokhoven, Hans Geluk, Tony de Meijere en Richard Oorschot hebben met de Stichting Jeugdsponsor echt hun nek uitgestoken om voor meer geldstroom naar de jeugd te zorgen. Daar heeft de club jarenlang profijt van gehad en zijn wij hen nog steeds buitengewoon dankbaar voor. Het is fantastisch dat nu de Jeugdvrienden dezelfde voornemens hebben voor onze groeiende jeugdafdeling.”

Voor kinderen die samen met plezier kunnen trainen. Voor de fanatiekelingen op zaterdag. Maar ook voor de spelers die alleen voor de lol voetballen. Voor de jongens. Voor de meisjes. Voor de trainers die spelers beter maken. Voor de hesjes, doelen en ballen die je eigenlijk pas opvallen als ze er niet zijn. Voor onze scheidsrechters. Voor de internationale toernooien waar je het jaren later nog over hebt. Voor de spelers die later op zondag onze clubkleuren verdedigen. Wij zijn er voor alle jeugdige Slikkerveerders.