De Stichting Vrienden van Slikkerveer bestaat in het seizoen 2015/2016 uit de volgende bestuursleden:

Fred Vlasblom Ron Noorlander Luc Scholten
06-51994412 06-53251856 06-40362403
voorzitter bestuur bestuur

Dankzij de inzet en inbreng van de Vrienden van Slikkerveer worden ieder seizoen verschillende zaken die anders onmogelijk waren voor de vereniging toch mogelijk gemaakt. De sv Slikkerveer is met recht trots op deze Vrienden van Slikkerveer. Ook lid worden van de Vrienden van Slikkerveer, neem dan kontakt op met 1 van de bestuursleden.

De Stichting Vrienden van Slikkerveer  organiseren met alle Vrienden van Slikkerveer regelmatig leuke en gezellige activiteiten gericht op de leden van de Vrienden van Slikkerveer.

Een stukje geschiedenis van de Vrienden van Slikkerveer

Bestuur Vrienden van SlikkerveerDe Stichting Vrienden van Slikkerveer bestaat in het seizoen 2012-2013 uit de volgende bestuursleden: Jan Jansen, Fred Vlasblom en Ron Noorlander.

Inmiddels is in april 2013 afscheid genomen van Jan Jansen als voorzitter van de Vrienden van Slikkerveer. In het stichtingsbestuur is hij als voorzitter opgevolgd door Fred Vlasblom. Nieuwkomer in het bestuur is sindsdien Luc Scholten.
Hierbij het verslag van het afscheid van Jan Jansen tijdens een uitje naar Antwerpen: Klik hier

In najaar 2011 werd in het kader daarvan een bezoek gebracht aan de bekerwedstrijd tussen FC Dordrecht en AZ en tijdens het 90-jarige bestaan van sv Slikkerveer was de toenmalige trainer van Feyenoord, Mario Been, en RTV Rijnmond-presentator Jan Dirk Stouten te gast in het clubhuis. Jaarlijks is er ook de wedstrijd om de Dick Noorlander Bokaal tussen sv Slikkerveer en vv Rijsoord.

De Stichting Vrienden van Slikkerveer werd net voor de eeuwwisseling rond 1999 opgericht en stond daarbij een lange periode onder het voorzitterschap van Hans van Zwieteren en de overige bestuursleden Dick Noorlander en Jan Jansen. Zij zorgden van het begin af aan meteen voor een belangrijke ´zakelijke´ impuls binnen de vereniging, die vanuit ´vriendschap voor de club´ tot stand was gekomen.


Vlnr.: Hans van Zwieteren, Dick Noorlander en Jan Jansen proosten samen op het nieuwe seizoen in 2007.