Ook dit jaar heeft de Rabobank weer een actie ‘Rabo ClubSupport’ die geld op levert voor locale goed doelen en verenigingen.

Rabobank: ”Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Benieuwd wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen?”

Stem dus ook op SV Slikkerveer en nog 2 andere verenigingen naar keuze.
Ga naar de website van de Rabobank en STEM NU. Je kan stemmen tot 26 september, doe het dus meteen.

Wel een bankrekening bij de Rabobank, maar nog geen lid?
Heeft u een rekening bij de Rabobank, dan is het eenvoudig om ook daadwerkelijk ‘lid’ te worden. Dit kan zowel via de Rabo App als via Rabo Online Bankieren.
Het gaat als volgt:
1. Log in, klik op Service,
2. Klik op lidmaatschap,
3. Klik op Rabo ClubSupport,
4. Klik op Stemmen,
5. Breng dan je stem uit (kies 3 verenigingen of stichtingen naar keuze)
6. Klik op Stempunten indienen.
Heb je geen internetbankieren? Stem dan online op www.rabo-clubsupport.nl. Gebruik hierbij de stemcode, die je per e-mail ontvangt.

Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe hoger het bedrag kan worden. Doe mee!