Door het overlijden van onze geliefde terreinchef Cor van Dam, vonden dat we onze jaarlijkse voetbalquiz moesten uitstellen naar het voorjaar. Afgelopen vrijdagavond 3 mei was het dan zover. Met vragen over Fred Hermans, het Nederlandse voetbal, buitenlands voetbal, afgewisseld met plaatjes over stadions, logo’s en voetballende broer, werden 34 koppels de gehele avond vermaakt door onze geliefde presentator Mike van der Stel.

Een avond vol vragen is natuurlijk niet voor spek en bonen. Net als in het voetbal zijn er winnaars en verliezers. De Voetbal Koppel Quiz 2024 werd gewonnen door het koppel Minteh Ole Ole, bestaande uit de jonge tweede elftal spelers Steven Holst en Thijs Hagendijk. Zij werden beloond met gesponsorde wedstrijdkaarten voor Excelsior – Heracles. Op de tweede plek eindigden de Glückoes (Nick en Jordi Geluk), nadat zij bij een gelijke eindstand de benaderingsvraag beter beantwoorden dan De Kritische Noot (Robin van Ee en Peter Casteleijn).

De prijs voor Beste Slikkerveerkoppel (buiten de top drie) viel ten deel aan FC Strijders, vader en zoon Cehadic. Het verliezende koppel (Team Kachel) won een heel weekend Wenen, een lekker kilootje uien van Verschoor Dillenburgplein.

We mogen terug kijken op een geslaagde avond dankzij alle koppels en natuurlijk de vrijwilligers die achter de bar staan, de quiz maken, nakijken en de zaak presenteren. Zonder vrijwilligers geen vereniging. Tot volgende editie! ♥