Aankomende zomer opent SV Slikkerveer de deuren van een eigen voetbalschool. De voetbalschool zal worden geleid door Robin Westerman, die na een langdurig buitenlands avontuur weer is neergestreken op het oude nest. Robin is oud selectiespeler van SV Slikkerveer en werkte in het buitenland voor onder andere de Liverpool Academy.

Onze eigen SV Slikkerveer voetbalacademie zal zich vooral gaan richten op de ontwikkeling van individuele techniek bij spelers en speelsters in de leeftijdscategorie van 6 tot 12+ jaar oud.

Daarbij zal centraal staan:
– Tot in de details verbeteren van de techniek in verschillende wedstrijdsituaties;
– Zelf nadenken en tot oplossingen komen;
– Lef tonen en jezelf willen verbeteren;
– Pro-actieve houding & initiatief tonen met en zonder bal;
– Creativiteit aan de bal;
– Doelgericht leren voetballen / voetballen om te scoren.

De trainingen zullen vanaf aankomende zomer elke zondagochtend plaatsvinden, waarbij er zal worden gewerkt in cycli van 11 weken.

Inschrijving voor de voetbalschool opent aanstaande vrijdag 27 mei 2022 om 19u. Ook zal er in de loop van deze week meer informatie beschikbaar komen op de website m.b.t. tijden, kosten, voorwaarden en het reglement voor de voetbalschool.

Houd de website dan ook goed in de gaten en wees er snel bij want bij de start van de voetbalschool is er in eerste instantie plek voor maximaal 40 leden!

Mocht u in de tussentijd toch al vragen hebben kunt u deze richten aan jeugdzaken@svslikkerveer.nl.