Ook dit jaar was het Tentenkamp bij SV Slikkerveer weer een groot succes. Het jaarlijks terugkerende evenement waarbij de jeugd van SV Slikkerveer 3 dagen en 2 nachten op het sportpark verblijft en in die tijd allerlei activiteiten onderneemt, stond weer bol van plezier.

Op een zonovergoten sportpark het Reijerpark werden door zo’n 50 kinderen het hele weekend lang voetbalwedstrijden, spelletjes en penaltycups gespeeld. Alles in het teken van het eindklassement, maar stiekem vooral in het teken van heel veel lol met elkaar.

Toen de stofwolken waren opgetrokken, alle appels, meloenen, boterhammen, broodjes knak en hamburger en vele liters melk, siroop en water waren opgegeten en gedronken, alle slaapzakken en luchtbedden waren opgeruimd en iedereen meerdere buikschuivers had gemaakt op de meterslange zeepbaan, bleek het team Frenoflex van leider Roberto de waardige winnaar van dit prachtige weekend. Dank aan alle sponsoren, vrijwilligers en kinderen voor een zeer geslaagd Tentenkamp 2022.

Meer foto’s: Klik hier