De geïnteresseerde lezer èn voetballiefhebber heeft de afgelopen periode de rubriek “Terugblik” in de Combinatie natuurlijk gemist. Getuige de reacties van trouwe lezers, die hun teleurstelling uitspraken, dat de wekelijkse column van Henk Sterkenburg, waar reikhalzend naar werd uitgekeken, niet meer te vinden was in het bij ons zo populaire ‘huis aan huis blad’.

De treurnis hierover is voorbij, want vanaf  1 augustus 2022 is Henk met zijn verhalen èn foto’s terug in een compleet nieuwe omgeving voor hem.

Op de website van de Oudheidkamer oudridderkerk.nl zullen vanaf 1 augustus die mensen weer terecht kunnen, die hun hart ophaalden aan tijden van weleer. Alle Ridderkerkse voetbalverenigingen zullen de revue gaan passeren.

Op maandag heeft men een foto van sv Bolnes met daarbij een pakkend onderschrift. Op dinsdag gaat de aandacht uit naar het roemrijke verleden van vv Rijsoord. De woensdag evenzeer van sv Slikkerveer en donderdag staat RVVH in het zonnetje. Terwijl elke vrijdag een uitgebreider artikel uit de Combinatie van vroeger tijden met originele krantenfoto zal verschijnen.

Na het weekeinde zijn dan weer nieuwe zaken te zien. En wanneer men dan toch dagelijks dit thuis bijhoudt, is het voor de bezoekers zeker een ontdekking om te zien wat deze site naast het nieuws van Henk allemaal te bieden heeft.