Straatvoetballer Soufiane Touzani, pionier van het freestyle voetbal, verraste de jeugdafdeling van SV Slikkerveer met een voetbal-challenge op het eigen hoofdveld. Met zijn hele crew werd er gevoetbald tegen 50 junioren uit de Slikkerveerse jeugdafdeling.

,,Het was heel kort dag om alles geregeld te krijgen, maar alles is vlekkeloos verlopen, dankzij de goede organisatie van Frida Neeskens en Mirjam Visser en natuurlijk ook de echt hele vriendelijke crew van Soufiane. Doordat we maar maximaal 50 spelers mochten blij maken hebben we helaas veel spelertjes moeten teleurstellen, maar ondanks een regenbui tussendoor is het een geweldige dag geworden. De vele kinderen die zich rondom de hekken van het sportpark verzamelden hebben toch ook nog een leuke glimp kunnen opvangen van het spektakel’’, licht bestuurslid Arjan ’t Jong toe.

Touzani is niet alleen in Nederland de bekendste YouTube ster met al zijn voetbalfilmpjes. Internationaal ontmoet hij de grootste voetbalsterren, zoals Christiano Ronaldo, diverse Nederlandse sterren van Oranje en is hij op dit moment wekelijks op de maandagavond bij NPO3 te zien met afleveringen van Tiki Taka Touzani. Ook zijn er steeds nieuwe filmpjes te zien op zijn YouTube-kanaal dat meer dan 1 miljoen volgers heeft. Binnenkort, wellicht woensdag al, wordt ook SV Slikkerveer aan dit rijtje toegevoegd.

Meer foto’s: Klik hier.

Voor de film: Klik hier.