Na de aankondiging van de SV Slikkerveer voetbalschool eind mei hebben we veel positieve en enthousiaste reacties mogen ontvangen. Inmiddels is er meer informatie beschikbaar en kunnen we bijgaande informatiegids, algemene voorwaarden en het inschrijfformulier met jullie delen.

De start van de voetbalschool is mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen, maar gezien het enthousiasme is de verwachting dat er op zondag 10 juli 2022 gestart kan worden met de eerste training. Let wel – dit is op dit moment nog geen definitieve datum. De definitieve datum zal z.s.m. worden bevestigd aan iedereen die zich heeft aangemeld/nog gaat aanmelden.

Bij de Voetbalschool van S.V. Slikkerveer wordt gewerkt met cycli van 11 weken. De kosten voor één cyclus van 11 trainingen bedraagt EUR 125,00. Voor deelnemers aan de voetbalschool is het verplicht om een training set aan te schaffen bestaande uit een shirt, korte broek en sokken van het merk Macron. De kosten EUR 65,00 hiervan, zullen bij de eerste contributie in rekening worden gebracht.

Mocht u meer informatie willen, vragen hebben of uw kind willen aanmelden (via het inschrijfformulier: Inschrijfformulier) kan dat via jeugdzaken@svslikkerveer.nl.

Achtergrondinformatie:
Informatiefolder: Informatiefolder
Algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden Voetbalschool SV Slikkerveer