Voor de Jeugdtoernooi voor O7, O8, O9, O10 en O11 en het Wim Vlasblom Toernooi (O13) worden nog meerdere vrijwilligers gezocht, die een handje willen komen helpen. Deze toernooien vinden plaats op 1e en 2e Pinksterdag (zondag 28 en maandag 29 mei).

Op zondag 28 mei vinden in de ochtend de toernooien plaats voor de O7 en O8. In de middag wordt het O9-toernooi plaats. Op maandag 29 mei wordt in de ochtend het toernooi gehouden voor de O10 en O11. In de middag vindt het toernooi voor de de O13 plaats. Dit toernooi is vernoemd naar Wim Vlasblom. Wim Vlasblom was 1 van de drijvende krachten achter veel activiteiten bij SV Slikkerveer en heeft veel betekend voor de vereniging.

Net als Wim in het verleden kunnen we ook nu nog steeds niet zonder de inzet van de vele ouders en andere belangstellenden. Graag zouden we ook nu weer een beroep willen doen op u. Het toernooi is verdeeld over twee dagen met een ochtend- en middagsessie. Voor beide toernooidagen zijn we nog naarstig op zoek naar mensen die kunnen ondersteunen als gastheer/gastvrouw in de kantine en toko. Dit voor het ontvangen van de teams, het serveren van een versnapering en het verzorgen van eten. Tijdsduur ca. 2-3 uur.

Ook zijn we nog op zoek naar extra Spelbegeleiders en Scheidsrechters voor een sportieve aansturing in het veld. Tijdsduur ca. 3 uur.

Dus als u er toch bent, meld u dan z.s.m. aan en zorg voor de gastvrijheid die we als SV Slikkerveer willen bieden. Aanmelden kan via e-mail: algemenezaken@svslikkerveer.nl, via het contact formulier op de site, bij u trainers of via WhatsApp op 06-41 46 40 10 bij Remko Blouw.