Samen zijn we Slikkerveer

Onze vereniging is een bruisende organisatie met inzet van vele vrijwilligers.

Mensen verrichten onbetaald werk omdat ze er iets anders uithalen dan geld. Vrijwilligers, zeker de jonge generatie, weten heel goed wat ze bij jouw vereniging komen ‘halen’. Veel voorkomende motieven zijn nieuwe mensen ontmoeten / netwerk uitbreiden, levenservaring verbreden, sociale erkenning / positie in de samenleving verwerven, ‘cv-building’, nieuwe vaardigheden leren, enzovoort. Als je de motieven kent, kun je er op inspelen met alternatieve beloningen. Schrijf bijvoorbeeld een aanbeveling voor iemands cv of overhandig een door de voorzitter ondertekend vrijwilligerscertificaat.

Waarom?

Slikkerveer is een vrijwilligersorganisatie, een sportvereniging zonder winstoogmerk die bestaat dankzij de inzet van leden en hun familie. Samen runnen wij de vereniging uit liefde voor de club, met een maatschappelijk doel en om anderen te helpen. Vrijwilligers zijn gewoon onmisbaar. Geen voetbal zonder scheidsrechters, trainers, leiders, barmedewerkers en vrijwilligers die de velden en de accommodatie prima onderhouden. Voor en achter de schermen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar hulp.

Hieronder vind je de openstaande vacatures. Maar is er ook behoefte aan vrijwilligers die – afhankelijk van interesses en kunde – zich beschikbaar stellen voor kortlopende klussen. Je kan altijd wel iets oppakken dat je na aan het hart ligt of leuk lijkt. Denk aan het eenmalig organiseren van een feestavond of spelmiddag, het meewerken aan een magazine voor de jeugd, het maken van een wedstrijdverslag of foto’s en een opknapbeurt aan de accomodatie.

Dit is er mogelijk

"We vinden het allemaal zo normaal dat we bij Slikkerveer kunnen voetballen en dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Maar hoe bijzonder is het dat het complex er prachtig bij ligt, dat de wedstrijden geregeld worden, dat er iemand fluit voor de aftrap, dat er getraind kan worden, dat het clubhuis schoon is, dat de kleedkamers in goede staat zijn, dat er toernooien zijn, dat er activiteiten en feesten worden georganiseerd, dat de bar bemand is, er warm eten te koop is, dat de voorraden worden aangevuld, dat het kassageld wordt geteld, dat er sponsors binnen gehaald worden, dat de boekhouding wordt gedaan, dat ieder team een leider en trainers heeft, dat er leuke teamuitjes geregeld worden, dat de velden verzorgd worden en de perken aangeharkt worden? Dat is heel bijzonder! Daarom complimenten voor al onze vrijwilligers!"

Voorzitter Rinus Hitzert