Zaterdag 9 september is een heuglijke dag voor onze mooie vereniging. Sinds een lange tijd was er weer een meidenteam actief voor sv Slikkerveer, dit seizoen is dat de Meiden onder 12!

Deze meiden van MO12-1, dit seizoen dus helemaal nieuw binnen Slikkerveer, stonden met gezonde zenuwen klaar om hun eerste wedstrijd te spelen tegen Spartaan’20. Meteen een pittige tegenstander en dat was goed te merken. De meiden waren zo nu en dan onder de indruk, maar speelden op volle kracht voor een goed resultaat. In de eerste helft waren er mooie reddingen nodig van de keepster Sanne ten Hove en ook uitstekend verdedigend werk van o.a. Chidera Nwocoro zorgde er voor dat Spartaan ’20 niet verder kwam dan 4 goals voor de rust. Na de rust was het nog harder werken voor de meiden op het middenveld, waar vooral Sienna Dekker er uit sprong met haar doorzettingsvermogen. Het was ook Sienne met een goede voorzet naar Lorraine Lotte, die de ruimte indook en met haar snelheid op het doel afging om ons eerste doelpunt te scoren! Super gedaan Lorraine!

Slikkerveer had het verder zwaar en Spartaan’20 had duidelijk al meer ervaring, de wedstrijd eindigde helaas met verlies: 9-1. Maar wel met opgeheven hoofd, want dat deze meiden zich niet zomaar gewonnen geven is overduidelijk! Super gedaan meiden, op naar de volgende wedstrijd!