OPGROEIEN DOE JEIN ROOD-ZWART

Kom jij bij Slikkerveer voetballen?

Wij zijn een echte vereniging waar we het samen doen. Plezier hebben en beter worden doen we niet alleen op het veld, maar ook buiten de lijnen. Bij ons is iedereen welkom die wil bijdragen aan een mooier en beter Slikkerveer. 

Vind jij de waarden plezier, ontwikkeling en samen ook belangrijk? En wil je graag onderdeel worden van Slikkerveer of eens komen kijken? Vul dan hieronder het interesseformulier in. Wij nemen snel contact met je op.

Je kan bij ons voetballen als je drie jaar of ouder bent.

Lid worden of proeftrainen?

Vanaf drie jaar oud

Contributieprijzen seizoen 2023/2024

Senioren   € 240

ASS/Autisme   € 155

JO19 – JO15   € 210

JO13 – JO8   € 195

JO7   € 155

Rustend lid   € 85

Een warm nest voor talent en liefhebber

Bij Slikkerveer zijn vrijwilligers onmisbaar. Geen voetbal zonder scheidsrechters, trainers, leiders, barmedewerkers en vrijwilligers die de velden en de accommodatie prima onderhouden. Voor en achter de schermen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar hulp.

Wees gerust, je staat er niet alleen voor. Er is altijd wel iemand met ervaring waar je op terug kunt vallen. Natuurlijk bepaal je zelf wat je gaat doen of wil leren, wanneer je dat gaat doen en hoeveel tijd je eraan gaat besteden!

"Ben jij handig met websites of social media? Meld je aan om te helpen!" - Arjan, Bestuurslid PR

"A good coach can change a game, but a great coach can change a life." - Mirjam, oprichter Auti-afdeling

"Slikkerveer is als een familieband die in mindere tijden sterker wordt. Er zijn echt áltijd mensen met de vereniging bezig." - Hennie, vrijwilliger kantine