OPGROEIEN DOE JEIN ROOD-ZWART

Kom jij bij Slikkerveer voetballen?

Wij zijn een echte vereniging waar we het samen doen. Plezier hebben en beter worden doen we niet alleen op het veld, maar ook buiten de lijnen. Bij ons is iedereen welkom die wil bijdragen aan een mooier en beter Slikkerveer.

Vind jij de waarden plezier, ontwikkeling en samen ook belangrijk? En wil je graag onderdeel worden van Slikkerveer of eens komen kijken? Vul dan hieronder het interesseformulier in. Wij nemen snel contact met je op.

Lid worden of proeftrainen?

Contributieprijzen seizoen 2021/2022

Senioren   € 230

ASS/Autisme   € 145

JO19 – JO15   € 200

JO13 – JO8   € 185

JO7   € 145

Rustend lid   € 85

Een warm nest voor talent en liefhebber

Bij Slikkerveer zijn vrijwilligers onmisbaar. Geen voetbal zonder scheidsrechters, trainers, leiders, barmedewerkers en vrijwilligers die de velden en de accommodatie prima onderhouden. Voor en achter de schermen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar hulp.

Wees gerust, je staat er niet alleen voor. Er is altijd wel iemand met ervaring waar je op terug kunt vallen. Natuurlijk bepaal je zelf wat je gaat doen of wil leren, wanneer je dat gaat doen en hoeveel tijd je eraan gaat besteden!

"Een echte familieclub met oog voor maatschappij en ontwikkeling. Voetballend en als mens. Daar help ik graag aan mee!" - Cerezo, Hoofd Jeugdopleiding

"A good coach can change a game, but a great coach can change a life." - Mirjam, oprichter Auti-afdeling en coördinator bovenbouw

"Slikkerveer is als een familieband die in mindere tijden sterker wordt. Er zijn echt áltijd mensen met de vereniging bezig." - Hennie, kantinezaken